Odunpazarı İçin Hep Birlikte Daha İleriye

Odunpazarı Birlikte Güzel

Güçlü Lider, Çalışkan Başkan

Odunpazarı’nın Aşçılık ve Pastacılık Atölyesi kursiyerlerinden lezzet şöleni

Odunpazarı Belediyesi Halk Merkezlerinde yer alan Aşçılık ve Pastacılık Atölyelerinin kursiyerleri, 2023-2024 dönemi çalışmalarını tamamladı. Seramik Park’ta dönem sonu etkinliği düzenleyen Aşçılık Atölyesi Kursiyerleri, yıl boyunca atölyede yaptıkları çalışmalardan örnekler sergiledi. Etkinliğe Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da katıldı. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Halk Merkezlerinde yer alan Aşçılık ve Pastacılık Atölyesi Kursiyerleri ile bir araya geldi. Halk merkezlerinde açılan Aşçılık ve Pastacılık Atölyelerinde eğitim gören 55 kursiyer, çalışmalarını tamamladı. Kursiyerler, yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmaları Seramik Park’ta düzenledikleri yılsonu etkinliği ile taçlandırdı. Yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalardan bir seçki düzenleyen kursiyerler, birbirinden güzel ve lezzetli yemek ve pasta çeşitlerine imza attı. 

Aşçılık ve Pastacılık Atölyesi Kursiyerlerinin yılsonu etkinliğine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da katıldı. Kursiyerleri yalnız bırakmayan Başkan Kurt, adeta bir lezzet şölenine tanıklık etti. Kursiyerlerden yaptıkları yemek ve pastalar ile ilgili bilgi alan Başkan Kurt, yemek ve pastaların tadına da baktı. “Birbirinden güzel ürünler ortaya çıkaran tüm kursiyerlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık” dedi. Oyunların da oynandığı lezzet şöleninde, kursiyerlerin yaptığı yemek ve pastalar, hep birlikte tüketildi. 

“ELLERİNİZE SAĞLIK”

Etkinlikte konuşan Başkan Kurt, Odunpazarı Belediye olarak halkla ilişkileri geliştirmeye ve yapılan işlerden halkın doğrudan faydalanmasını sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Halk Merkezlerinde açılan Aşçılık ve Pastacılık Atölyesi’nin de katılımcılara yararlı olmasını dileyen Başkan Kurt, konuşmasına şu sözlerle sürdürdü: “Hocam ile biraz sohbet ettik gerçekten güzel işler çıkmış. Bir arkadaşınız da burada öğrendim, işe girdim dedi. Buna çok sevindim. Keşke bu işi biraz daha profesyonelleştirebilsek. Zaman içinde belki onu da sağlayabiliriz. Gelecek sezon mutfak sayısını artırmak için çalışacağız. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bugün bize ziyafet çektiniz. Ellerinize sağlık ” diye konuştu.